Vi monterer og leverer deler til OnSpot system

Komplett system ferdig montert hos oss koster 34.000,- eksl mva (Tillegg i pris om luft kompressor må monteres, ca 6000,- eks mva avhengig av biltype).

En komplett Onspot består av:
Onspotsats – Onspotsatsen finnes i to ulike utførelser, 04 og 012, for maksimal tilpassning.
El- og luftsett – Det finnes ett antall unike satser for tilpassning til respektive bils el- og luftsystem.
Bilfestesats – Kraftig materiale og unike bilfester til hver modell gir eksakt passform. Alle bilfestene er ED-behandlet som innebærer ett høykvalitets korrosionsskydd.
Hjulsats – Fire ulike alternativ: 6 kjeder, 6 kjeder gnistbestandig for ADR-transporter, 12 kjeder og 18 kjeder.

Spesifikasjon
Driftshastighet Innkoblingshastighet
Strømforsyning
Luftrykk
Vekt Onspot 04
Vekt Onspot 012
Kjeder
0-50km/hMax 50 km/t24 V
8 A sikring
7–10 bar
18 kg per side exkl. bilfeste
12 kg per side exkl. bilfeste
6, 12 eller 18 kjeder samt 6 kjeder gnistbestandig

Fordeler
Alle har nytte av Onspot. Du greier dine leveringstider og skaper et bedre arbeidsmiljø for sjåføren. Du bibeholder din gode anseelse og slipper unødige kostnader. Trafikksikkerheten forbedres og menneskeliv reddes. En god nytte og en god besparelse.

En enkel løsning
Onspot er et svært enkelt konsept. Når veien blir iset og glatt, aktiverer sjåføren Onspot med et knappetrykk fra førerhuset. Aktiveringen kan skje ved hastigheter opp til 50 km/t. Ved at denne sikkerhetsanordningen er enklere å bruke, blir den også brukt når det trengs. Den ser ikke spesielt merkelig ut. Den koster heller ikke spesielt mye. Men risikoen reduseres, førerens sikkerhetsfølelse øker og arbeidsmiljøet blir bedre. Transportkjøretøyer kommer lettere fram i tide, og redningskjøretøyer kan ta seg fram dit de skal så raskt som mulig. Målet er alltid viktig. Onspot hjelper deg å komme deg dit, i rett tid eller så raskt som mulig, og alltid så sikkert som mulig.

145Isolerte nyttekjøretøy
67Har montert alkolås
122installerte varslingslys
245Multimedia systemer

Kontakt oss i dag!