Våre samarbeidspartnere

BGnor

BG-NOR AS

BG nor as ble startet i 1986 av Bjarne Grorud, derav BG i navnet. Han hadde da nettopp solgt sitt gamle firma Motorhuset A/S som han startet i 1954. Her importerte han de første WARN vinsjene i 1968 og grunnlaget ble lagt for utstyr til 4X4-kjøretøy. I dag er BG nor as en av de ledende importørene i Skandinavia når det gjelder utstyr til varebiler, kassevogner, pickuper, SUV, samt at vi også leverer utstyr til ATV.

Westrum AS

Westrum AS

Westrum Karosseri ble etablert i 1949, Westrum AS etablert i 2003 Westrum AS har 14 ansatte. Westrum AS bygger om biler tilpasset nyttekjøretøy grupper som kjølebiler, skapbiler, minibusser og andre nyttekjøretøy. Westrum AS har 2 lokasjoner, hovedkontor og produksjon på Furnes, men vi har også et kontor i Askim (Østfold) som hovedsakelig driver med Minibuss.

Wurth Norge

Würth AS

Wurth Norge er til for kundens verdiskapning. Fagfolk i alle kategorier innen bygg og anlegg, industri og bilbransje skal til enhver tid ha vår fulle støtte og oppmerksomhet. Vi leverer et stort utvalg festemateriell, verktøy, kjemi, verneutstyr og verkstedutstyr. Vårt produktsortiment kjennetegnes av bruksverdi, sikkerhet, effektivitet og kvalitet. Egenskaper som alltid evalueres grundig før produkter lanseres. Wurth Norge er også en av markedets fremste kompetanseleverandører. Gjennom et høyt kunnskapsnivå sikres våre kunders fremtidige verdiskapning og lønnsomhet.

Sortimo

Sortimo AS

Sortimo International GmbH er ledende produsent av bilinnredninger og mobile transportløsninger. Ved siden av hyllesystemer for alle lette nyttekjøretøy produserer Sortimo BOXX- og koffertsystemer for håndverk, handel og industri. Selskapet har sitt hovedkontor og eneste produksjonsanlegg i Zusmarshausen, Bayern. I Norge har Sortimo hovedkontor i Oslo og avdelingskontor i Trondheim.

Feal AB

Producerar för den nordiska marknaden till att nu sälja över hela världen. Med en ständig produktutveckling och förfining av befintliga produkter så har Feal en ledande ställning som producent av ramper för personer med funktionsnedsättning och uppkörningsramper av aluminium för transportindustrin, såväl portabla ramper som fasta moduluppbyggda ramper.

Ydre Skåp

Ydre Skåp

Ydre Skåp är ett av fem varumärken i koncernen Nordic Vehicle Conversion AB, och huvuddelen av vår verksamhet är påbyggnationer för lätta transportfordon med egenutvecklad sandwich-konstruktion och aluminiumprofil. Vi genomför också montering av flak, tippflak, flak med krankonstruktion, skåp med kylinredning eller värme mm. Ydreskåp är kvalitetssäkrat i enlighet med FR2000. Nordic Vehicle Conversion AB är en koncern som bildades under 2011 genom sammanslagning av Karosseriverken I Urbanusson AB, Euro-Lans AB, U-Lift AB, Ydre Skåp AB och Westrum AS.

Eventgarden

Fantastisk bra service og kvalitet på både produkter og montering. Bilform bistod oss med et stort rammeverk i stål inkludert lyssetting til skilt på vår innkjøringsvei inn mot Eventcamp. Både pris og rask leveringstid står til toppkarakter. Bruker dem gjerne igjen og kan anbefalle Bilform på det sterkeste.

Bård Sørli - Eventgarden AS
Skanska

Absolutt din leverandør innen biltilpasning, om du ønsker noe litt utenfor «boksen». God kompetanse og meget bra erfaring på området. Meget tilpasningsdyktige, ser løsninger, og produserer selv det som må til for å sette den siste prikken over i`en. For meg teller kvalitet, gjennomført arbeid, og pris!

Remy H. Fredriksen - Skanska anleggsverksted
145Isolerte nyttekjøretøy
67Har montert alkolås
122installerte varslingslys
245Multimedia systemer

Kontakt oss i dag!